2019. november 23., szombat

Megint segít a séf – elérhető a Lidl Konyha legújabb szakácskönyve

Nagyon hálás vagyok azért, hogy a Lidl 5. szakácskönyvét bemutató vacsorára is meghívást kaptam. Az idei a 7. alkalom, hogy a német nagyvállalat megtisztel egy fantasztikus gasztroélménnyel. Inspirálóan és motiválóan hatott rám ez az este: a fejembe vettem, hogy a februárban 10. születésnapját ünneplő gasztroblogomat új alapokra helyezem és az eddiginél sokkal több energiával, lendülettel folytatom az Ízzel-lélekkel projektet.
A szakácskönyv bemutató helyszínét stílszerűen a Lidl séfjének, Széll Tamásnak a legújabb étterme, az Attila útra költözött Stand25 adta. Széll Tamás neve önmagában garanciául szolgált a finom vacsorára. A jó hangulatért a szakácskönyvben szereplő magyar sztárvendégek, és egy remek két fős zenekar felelt, no és persze a Herczeg Ágnes, borszakértő által válogatott kitűnő borok. 😉


A Lidl Konyha Megint segít a séf címmel kiadta immár 5. ajándék szakácskönyvét, benne 6 izgalmas tematika alapján rendszerezett 70 receptjét. Puskás Peti nevével fémjelezve jelennek meg a könyvben a vegetáriánus gasztroötletek, amit a Kiss Ramóna és Lékai Máté házaspár által képviselt villámreceptek követnek. A mentes ételek világába Kiss Virágot, míg a húsos fortélyokba Anger Zsoltot kalauzolja el Széll Tamás. A hagyományos magyar finomságokért Gundel Takács Gábor felel, akit Csobot Adél különleges ünnepi fogásai követnek.A 272 oldalas szakácskönyv a megszokotthoz hasonlóan kiváló minőségű, gyönyörű fotókkal, jól strukturált receptekkel és számos profi technológiai tippel van felszerelve. Igazán szerethető, konyhai alapdarab. Pontgyűjtésre fel, szerezzétek be minél előbb a könyvet, mielőtt elfogy a Lidl boltokból. A részleteket itt olvashatjátok.Addig is egy kis kedvcsináló képekben a szakácskönyvet bemutató vacsoráról.


Receptajánló:

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Panaszom van : ma,azaz dec 21- én gyűlt ki az 5 matricám az AJÁNDÉK SZAKÁCSKÖNYV az ünnepekre ! c. könyvre .Nincs , elfogyott - mondták a debreceni Lidl áruházban / Derék utca /. Be vagyok csapva...Azt hittem, korrekt ez az üzlet...tévedtem...Oda a karácsonyi ajándék !

Valéria írta...

Sajnos azt tapasztaltam én is hogy a könyvet nem lehetett beszerezni. Karácsonyi ajándéknak szántam volna.
Sajnos nem tudtam 24.-e előtt sehol átvenni mert mindig azt mondták elfogyott. Pedig rendszeresen járok az üzletükbe. Online rendelni vagy beváltani esetleg lehet valahol?

Megjegyzés küldése

Szponzoráció