2017. február 28., kedd

Konyhatündérek figyelem! Konyha kiállítás lesz hétvégén

Az idei kiállításon olyan új konyhai kütyükkel ismerkedhetünk meg, mint a teljes ajtófelületén érintőkijelzős sütő, vagy az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó. Debütálnak az elfoglalt konyhatündérek megmentői is: az okos háztartási készülékek, amik szinte helyettünk főznek. Szóval, kedves lakberendezési ötleteket keresők, építkezés és lakásfelújítás előtt állók, gasztrorajongók: véssétek be a naptárba, hogy napokon belül, március 3-tól 5-ig Konyha kiállítás lesz.




Praktikus tárolás a konyhában

Az idei év egyik izgalmas újdonsága, hogy a bútor gyártók különös figyelmet szentelnek az esztétikum és a dizájn mellett  a praktikus megoldásoknak, főként a tárolást illetően. A konyhaszekrények olyan belső kialakítást kaptak, aminek köszönhetően eltűnik a káosz a polcokról és fiókokból. A "kis helyen minél több dolgot" elve érvényesül, de kizárólag az átláthatóság szem előtt tartásával, úgy, hogy mindig tudjuk, hová kell nyúlni például a paradicsomkonzervért.


 Az érintés erejével - Minek a fogantyú?

Nagymamáink el sem tudták volna képzelni a mindennapjaikat a tároló szekrényekre szerelt fogantyúk nélkül. És nem is olyan régen a sütőajtón vagy a hűtőszekrényen is ez a kiálló kallantyú jelentette az egyetlen fogást. A letisztult vonalvezetés érdekében azonban nagyon sok gyártó fejlesztett olyan "push-open" rendszereket, amikkel minden érintésre nyílik. Egységes felületek, könnyebb tisztíthatóság.

Smart technológia a konyhában

Egyre jobban elterjednek az okos otthonok megteremtésére szolgáló technológiai újdonságok, melyek között kiemelt szerepet kap a lakás egyik központi területe, a konyha. Ma már egyáltalán nem futurisztikus ábránd, hogy a hűtőszekrényünk bevásárol helyettünk, a gyártók felkészültek, így a nagyközönség számára is elérhetők a smart technológiával készült háztartási gépek. A Konyhakiállításon megnézhetjük, milyen az első, teljes ajtófelületén érintőkijelzős sütő és az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó, a Bluethooth technológiával vezérelt eszközök, a beépített hangszórók, vagy színváltoztató fények. Amit pedig elég nehéz elképzelni, és egyszerűen látni kell élőben: az olyan okos háztartási készülék, amihez csak az alapanyagokat kell beszerezni, és magától elkészíti az ételt...

Új receptek profiktól

Gianni bemutatja legújabb olasz receptjeit , Márk Szonja citrompitét süt, Borbás Marcsi pedig elárulja legféltettebb gasztrotitkait, Bede Robi olasz belsőségekből főz és Jókuti András, Bíró Lajos közös csodacsirke bemutatót tartanak. 

További infók és regisztráció a nyereményekért: a www.konyhakiallitas.hu 

Találkozzunk hétvégén! :)



Addig is, ha főznél, sütnél valamit, egy kis receptajánló:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szponzoráció