Hozzávalók:
- 1 konzerv, lecsöpögtetett csicseriborsó,
- 1 kis fej lilahagyma apróra vágva,
- 3-4 paradicsom felkockázva,
- friss, aprított petrezselyem,
- 1 gerezd reszelt fokhagyma,
- ízlés szerint 1-1 ek. balzsamecet és olívaolaj,
- pár csepp frissen facsart citrom leve,
- só, bors
- (lehetne bonyolítani még egy kis tonhallal, chilivel is)
Az elkészítése pedig, mint minden salátánál, végtelenül egyszerű: mindent pikk-pakk felaprítunk picire, beízesítjük, állni hagyjuk legalább egy órácskát és már tálaljuk is. Laktató egy magában, de grillezett sajt, hal, vagy hús mellé is ideális.
Jó étvágyat kívánok!
Receptajánló:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése