2010. október 17., vasárnap

Kreatív Blogger díj Patríciától

Nagyon kellemes meglepetés ért a héten: Patrícia bloggetársam meglepett a kreatív bloggerek vándordíjával, mely egy nagyon kedves kezdeményezés a bloggerek között az egymást ösztönző blogírásban. Véleményem szerint a legjobb motiváció a pozitív visszajelzés, ezért hálásan köszönöm Patríciának ezt a kedves gesztust és még nagyobb energiával és kedvvel folytatom a bevált receptek közreadását.


A díjhoz kapcsolódóan a következő szabályok betartására kell ügyelnem:
 • Meg kell köszönni a díjat annak, aki adta.
 • A logót ki kell tenni a blogba.
 • Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
 • Tovább kell adnom 7 bloggernek.
 • Be kell linkelnem őket.
 • Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy értesülhessenek a jó hírről.
 • Írnom kell magamról 7 dolgot.
Kreatív Bloggereknek szeretettel:
 • Bogi a pulikutya, mert Judd Bogijának élete képregényében elevenedik meg.
 • Dorange Decoration, mert Dórci vidám blogja rengeteg ötlettel lát el minket saját készítésű ajándékok gyártásában.
 • Egészségpiknik, mert Zsuzsi segít nekünk egészségesen főzni.
 • Gasztrománikus, mert Ildy hihetetlen lelkesen süt-főz és motivál engem is a sok kedves megjegyzésével.
 • Jidnalelke, mert Andi írásait egyszerűen jó érzés olvasni.
 • Max konyhája, mert rengeteg életszerű és jópofa receptet oszt meg az olvasókkal.
 • Mira SaroK, mert Míra bájos gyermek illusztrációi mindig mosolyt csalnak az arcunkra.
Néhány infó rólam:
 1. A sütés-főzés szeretete már pici koromban magával ragadott: lelkesen főztem a kertben a töltött káposztát lapulevélből és egy kis virágföldből. Nem értettem, hogy a pót-nagymamám miért nem akarja "igaziból" is megkóstolni.
 2. Anya a műanyag edényeket a konyhaszekrényben direkt legalulra pakolta, hogy azokat nyugodtan kirámolhassam és "főzhessek" bennük, így nem kellett félni a porcelán edényei elveszítésétől.
 3. Legnagyobb mesterem és kritikusom az anyukám, aki megtanított ízzel-lélekkel főzni.
 4. A gasztroblog ötlete mint derült égből a villámcsapás pattant ki a fejemből és már nem volt megállás: szeretetből sütök-főzök, fotózok, írok és megosztok és, amikor azt hallom, hogy valaki kipróbált egy receptet az oldalamról és a siker milyen boldogságot okozott neki és környezetének, akkor teljesen elolvadok. Emiatt a sokszorosan pozitív élményért, energiáért megér minden mosogatást!  :) Amit egyébként a legkevésbé sem szeretek csinálni a konyhában.
 5. A konyhatündérkedés mellett imádok elszöszmötölni különböző fadobozkákkal, gyöngyökkel, képkeretekkel és egyéb dekorkellékekkel, melyekre festek, ragasztok, dekupázsolok, írok, fűzök, stb. Karácsony közeledtével mindenkinek kitalálok egy-egy handmade ajándékot, amit igyekszem időben el is készíteni.
 6. Végtelenül optimista (néha már naiv) embernek tartom magam, hiszek a pozitív gondolkodás erejében, de, ha mégis elszontyolodnék valamiért (mert azért olykor túlságosan a szívemre veszem a dolgokat) akkor a kedvenc zenéim (Katie Melua, Nouvelle Vague, Morcheeba, U2, Norah Jones, Michael Bublé, James Blunt, Natalia Imbruglia, stb.) hallgatása és a szeretteim támogatása mindig segít túllendülni a mélyponton.
 7. Több, mint egy hónapja lelkesen járok kortárs jazztánc órákra, amit nagyon élvezek: testileg-lelkileg feltölt energiával.

5 megjegyzés:

Max írta...

Nagyon szépen köszönöm!

Ildy írta...

De aranyos vagy Márti, köszönöm szépen!::))

Márti írta...

Nagyon szívesen, megérdemlitek! :)

Jó Andi írta...

Drága Mártikám!!!

Először is GRATULÁLOK!!!Isteniek a receptjeid és mindig hálás leszek, hogy az én csoportomba kerültél a TMK-ban és megismerhettelek, mert nem csak kreatív, hanem nagyon JÓ EMBER is vagy!
Köszönöm a jelölést!:-)

Andi

Márti írta...

Olyan aranyos vagy Andikám, köszönök MINDENT! :)) Sok puszi, Márti

Megjegyzés küldése

Szponzoráció